ПредишенСледващото

Billabong: История на марката

Австралийски сърфист Гордън Merchant през 1973 г. за своя кухненска маса, съобразени първо борда шорти Billabong. Тези шорти, се оказаха много интелигентен и много скоро сърфистите Голд Коуст започнаха да дисекция ги страхливци направи. От ранна детска възраст марка Billabong. Държани дневни плажни предавания, които привлякоха вниманието на инвеститорите, а скоро марката Billabong стана известен извън континента. През осемдесетте години сърфисти от морето, за да се движат, за да Басейни - еволюция се оказва своето влияние. В една изоставена басейн, на борд с колела, тези момчета са новите герои на културата на улицата. В същото време, компанията Billabong започна да извършва първите експерименти със стила на "начин на живот" облекло. Деветдесет snou- направена тук, скейт и сърф облекло.

Billabong: Марка Днес

В момента, Billabong - това е най-големият стрийт марката. Компанията също така редовно спонсорира най-известните състезания bordicheskie. Всяка година компанията представя най-добрите сърфисти XXL награда на Слънчевата система.
Този сезон, за Билабонг е активно ангажиран в съвместни проекти - за имената на "х" предлага колекция изглежда. И първото число тук е сътрудничеството с Стив Шърман. Този човек видя всички вълните на света през обектива на камерата. През осемдесетте години, Стив Шърман става послушник в монохромен направо сърф фотография. Културата на улица, че човек е направил по същия принос като Antor Корбин в рок енд рол. Негови творби са проектирани по начин, ненадминат филм ноар - истинска класика и най-добрият пример за сърф-репортаж. Преди това не е никой не смееше - всичко fanatel от фрактали и ярките комикси.
Следващата стъпка - един от най-новите сътрудничества: Билабонг х Никола Томас. Този художник борда художествена галерия, известен като Spacejunk. Той е известен с творбите си в масло за скейтбордове. Той си сътрудничи с много известни сноуборд Брандо: Billabong, Rossignol, Apo. Както той казва Никола, където е роден и израснал, хартията не е наред, и така той започва да пише върху платното. От класическата живопис, улично изкуство култура и комикси, той заслепен си Франкенщайн. И това, както се казва, че работи на 100%. Сега работи като Никола дори стари дами. Но този човек наистина е роден под звездата на улицата - той продължава по пътя си, за която не е гладък път, постлан с жълти тухли в търсене на собствената си Оз, където много вълни, планини и гладък асфалт.

Описание на историята на фирмата уейкборд сърф марка Billabong

Свързани статии

Подкрепете проекта - споделете линка, благодаря!