Хора, Меркурий е ретрограден, кво да правя!

icon
Sofialive.bg

Имам да ви кажа нещо, което най-вероятно вече сте чули. Нещо страшно. Нещо, което ще прецака животите ви за период от няколко седмици. Готови ли сте?

И да не сте, фактите са си факти и Меркурий е ретрограден. Да, точно такааа. Страдайте, защото гневът на планетата, която обърна посоката  си на движение, ще се изсипе върху вас с всички сили.

Мхм, правилно ме разбрахте. Ако подпишете договорще се провали. Ако се оженитеще се разведете. Ако се влюбитепо-добре още отсега си купете лепило за сърцето. Ако си вземете домашен любимецще ви го откраднат.  Ако си купите хляб с глутен ще получите алергия и няма да можете да ядете други продукти освен БИО сертифицирани. Ако ви наемат на нова работа ще ви уволнят съвсем скоро. Ако спечелите от тотото- ще се окаже, че са сбъркали победителя. Ако някой ви каже, че ви обича после ще допълни, че си тренира шегите за 1-ви април. И така нататък и така нататък... Схващате за какво иде реч.

Е, притеснихте ли се, какъв период ви очаква? Ще ви издам една тайна – ретроградността започна преди два дни и ако чак сега го разбирате и вече ви се е случило нещо хубаво. Лошо. Много лошо! Значи сега можете спокойно да се затворите у дома, да изолирате хубаво всички прозорци и вратите, за да не влиза въздух и да се заключите в някой гардероб. Дневната светлина може да причини бели петна, а свежият въздух – посещение до пулмологията.

Положението е сериозно, не го подценявайте! Както него, така и факта, че трябва да се стегнете и да не позволявате на обратния ход на някоя планета да контролира живота ви. Да не би случайно ние като си променим посоката, цялата слънчева система да тръпне, че ще има лош късмет?
Едва ли. Така че, свиркайте си и си гледайте кефа.

Вечер на българските марки и дизайнери